Pantallonat e shkurtra më të bukura të pranverës dhe verës

Publikuar më: 12/5/2023, ora 22:46

Pantallonat e shkurtra më të bukura të pranverës dhe verës

Publikuar më: 12/5/2023, ora 22:46

Pantallonat stili “Bermuda” është sërish në modë këtë vit, duke sjellë rehati dhe lehtësi në pranverë dhe verë të 2023. 

Disa i shohin si një lloj tranzicioni nga pantallonat e gjata te të shkurtrat, te tjerët si një mënyrë për të qenë klasike dhe aspak vulgare për një mbrëmje.

Më poshtë po ju sjellim disa modele që mund provoni këtë sezon.