Sherr në një qendër votimi në Fushë-Krujë, ndërhyn policia

Publikuar më: 14/5/2023, ora 11:28
fushe kruje 1280x610

Sherr në një qendër votimi në Fushë-Krujë, ndërhyn policia

Publikuar më: 14/5/2023, ora 11:28

Në një qendër votimi në Fushë-Krujë ka pasur një konflikt mes një qytetari dhe një anëtari të komisionit.

“Shërbimet e Policisë, menjëherë pasi kanë marrë njoftim, kanë shkuar në Qendrën e Votimit 1302-1, ku ka rezultuar se shtetasi E. K., i cili kishte shkuar për të votuar në këtë Qendër, kishte debatuar me një anëtar të Komisionit të Qendrës së Votimit, shtetasin I. H., dhe më pas e kishte goditur atë me grusht, për radhën e votimit. Shtetasi E. K. është shpallur në kërkim dhe po vijojnë kontrollet për kapjen e tij”, lexohet në njoftimin e policisë.

Po me vendim të Komisionit të Qendrës së Votimit, pas normalizimit të situatës, punonjësit e Policisë janë larguar nga Qendra e Votimit.