Tropojanët pozicionohen majtas, mbyllet numërimi

Publikuar më: 15/5/2023, ora 08:05
Screenshot 12 11 1280x632

Tropojanët pozicionohen majtas, mbyllet numërimi

Publikuar më: 15/5/2023, ora 08:05

Partia Socialiste ka marrë zyrtarisht dhe drejtimin e bashkisë së Tropojës, për një mandat të dytë me Rexhë Byberin.

Ndonëse herën e parë nuk kishte një kandidat përballë, Byberi këtë herë ka mundur të marrë besimin e tropojanëve me një diferencë të ngushtë votash.

Sipas të dhënave zyrtare, mes dy kandidatëve në garë diferenca ishte vetëm 250 vota në favor të kandidatit socialist.