10 serialet më të bukura në histori

Publikuar më: 18/5/2023, ora 18:07

10 serialet më të bukura në histori

Publikuar më: 18/5/2023, ora 18:07

Një analizë ka përcaktuar se cilët janë 10 serialet më të mira në histori.

Analiza në fjalë është e thjeshtë: janë marrë rezultatet mesatare të portaleve si IMDb, Rotten Tomatoes, Metacritic dhe disa të tjera, duke përfshirë vlerësimet e kritikëve dhe të përdoruesve.

Në fotogalerinë e mësipërme ju tregojmë se kush janë vlerësuar si më të mirët, duke nisur nga vendi i dhjetë.