Pastrimi i lagjeve të varfra, testohet ura e re dhe instalacioni i dritës

Publikuar më: 22/5/2023, ora 16:13

Pastrimi i lagjeve të varfra, testohet ura e re dhe instalacioni i dritës

Publikuar më: 22/5/2023, ora 16:13