“Luftë dhe paqe” turbullohen marrëdhëniet mes Kate Middleton dhe Mbretëreshës Camilla

Publikuar më: 27/5/2023, ora 11:13
kate 2 1280x720

“Luftë dhe paqe” turbullohen marrëdhëniet mes Kate Middleton dhe Mbretëreshës Camilla

Publikuar më: 27/5/2023, ora 11:13

Fakti që Kate Middleton dhe Mbretëresha Camilla shkonin mirë dihej, por tani që Parker Boëles ka marrë kurorën, duket se disa mosmarrëveshje po dalin në sipërfaqe mes dy zonjave të oborrit mbretëror. Ceremonia e kurorëzimit të mbretit Charles mund të ketë pika që turbulloi ujin. qenë kashta që i theu shpinën devesë. Me sa duket në këtë rast kishte pabarazi në numrin e të ftuarve, të cilat Princesha e Uellsit nuk i përtypi. Dhe përgjigja ndaj kësaj ishte vrazhdësia e mospërkuljes siç e kërkon protokolli.

Derisa mbretëresha Camilla vendosi kurorën në kokë, gjithçka dukej se po shkonte mirë me Kate Middleton. Në ceremoninë e kurorëzimit, të gjithë vunë re se princesha e Uellsit nuk iu përkul “vjehrrës” siç e kërkon protokolli dhe gazetat angleze hodhën hipoteza të ndryshme. Më e pranueshmja duket se është ajo e një mosmarrëveshjeje të mëparshme mes dy grave të oborrit. Trajtimi i ndryshëm i rezervuar për gruan e William detyroi të zgjidhte të ftuarit e saj në numër më të vogël se ata të Parker Bowles. Mbretëresha Camilla kishte zgjedhur për të gjithë familjen e saj, duke përfshirë stërnipërit e saj dhe madje edhe ish-burrin e saj, ndërsa Middleton do të kishte vend vetëm për prindërit dhe vëllezërit e saj.

Kate Middleton do të zemërohej me mbretëreshën Camilla edhe për shkak se bashkëshortja e mbretit Charles kishte ftuar markezën e Cholmondeley, Rose Hanbury, në ceremoninë e kurorëzimit. Ajo që sipas thashethemeve angleze do të ishte ose do të kishte qenë e dashura e Uilliamit . Sipas thashethemeve të oborrit, kishte qenë mbretëresha Camilla ajo që e ftoi zonjën, edhe pse ajo dinte për thashethemet.

Në daljet e fundit publike Kate Middleton është shfaqur më rrezatuese dhe e vendosur se kurrë. Edhe zgjedhja e veshjes, ajo shpesh vesh një kostum me xhaketë dhe pantallona, ​​shenjë e modernitetit por edhe e përkushtimit, duket se dëshiron të kthejë vëmendjen te vetja, roli dhe angazhimi i saj. Si rezultat, dritat fiken mbi mbretëreshën Camilla, gruan e mbretit Charles.

Mbretëreshës Camilla i ka pëlqyer gjithmonë Kate Middleton që tregon afrimitet me gruan e Ëilliam. Nëse Parker Boëles u prit mirë në pallat, kjo është edhe për shkak të Princeshës së Uellsit, e cila me buzëqeshjen e saj, sjelljet e saj të përzemërta dhe korrekte ka treguar gjithmonë se “njerka” e Ëilliam dhe Harry ishte pranuar mirë nga e gjithë familja. Kush e di nëse tani mosmarrëveshjet mes dy grave do të rrezikojnë opinionin publik të Camilla.