Horror në Meksikë, zbulohen 45 thasë me mbetje trupash njerëzish

Publikuar më: 2/6/2023, ora 07:55
129962895 mexico.jpg

Horror në Meksikë, zbulohen 45 thasë me mbetje trupash njerëzish

Publikuar më: 2/6/2023, ora 07:55

Autoritetet policore në Meksikë kanë zbuluar 45 thasë me mbetje njerëzore në një luginë në rrethinat e qytetit perëndimor të Guadalajaras.

Zyrtarët po kërkonin për 7 punonjës call center-i, të cilët ishin shpallur të zhdukur javën e kaluar, kur gjetën trupat. Kërkimet pritet të vazhdojnë për disa ditë për shkak të terrenit të vështirë dhe ndriçimit të dobët.

Zyra e prokurorit të shtetit të Jalisco zbulon se, pas një informacioni gjatë kërkimit të 7 personave, ata u përqendruan në luginën Mirador del Bosque ku gjetën çantat që përmbanin pjesë trupash.

Thesi i parë u gjet të martën, por për shkak të terrenit të vështirë dhe mungesës së dritës së diellit, hetimet rifilluan të mërkurën dhe do të vazhdojnë deri në gjetjen e të gjitha mbetjeve.

Zyrtarët thanë se do të vazhdojnë të punojnë për të përcaktuar numrin e trupave të vdekur, kush ishin ata dhe shkaqet e vdekjes së tyre.