Probleme shëndetësore dhe fëmijë në kujdestari, Alda Klosi kërkon ndryshim te masës së sigurisë

Nga A2 CNN
11 Korrik 2023, 12:35 | Kronikë
Probleme shëndetësore dhe fëmijë në kujdestari, Alda

Alda Klosi kërkon ndryshim te masës së sigurimit në Gjykatën e Tiranës. Ajo është e dyshuar për gati 500 mijë euro që u gjetën në shtëpinë e sanitares Rozeta Dobi.

Seanca e të martës ka dështuar për shkak se gjyqtarja Vjollca Spahiu ka dhënë dorëheqjen nga shqyrtimi i kërkesës, për shkak se pretendon se ka konflikt interesi.

Klosi kërkon lirinë nga qeli me argumentin se ka probleme shëndetësore dhe se ka fëmijët në kujdestari.

https://a2news.com/2023/04/03/alda-klosi-kerkon-te-lirohet-nga-qelia/

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi