Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 8%
  • Jo 92%

10 shahistët më të mirë në histori

Nga A2 CNN
23 Korrik 2023, 18:10 | Sporte të tjera

Në fotogalerinë e mësipërme ju njohim me 10 shahistët më të mirë të historisë, të cilët konsiderohen mjeshtra dhe gjeni.

https://a2news.com/2023/06/02/nje-17-vjecar-mposht-numrin-1-te-botes-ne-shah/

Ditari A2 CNN