Sondazh: Si e shikoni politikën shqiptare prej vitit 1990-të?
  • Të pëmirësuar 5%
  • Më keq 58%
  • E njëjta 37%

Tirana Open 2023, Beach Volley në sheshin “Nënë Tereza”

Nga A2 CNN
26 Gusht 2023, 13:40 | Aktualitet

Emocionet dhe spektakli i Beach Volley pushtuan kryeqytetin. "Tirana Open 2023" është edicioni i parë zyrtar i aktivitetit më të ri të volejbollit në rërë, që synon të shndërrohet në traditë.

Debat - nga Alba Alishani