Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Censusi nis në 18 shtator, studentë e pensionistë si anketues, gjobë kush nuk pranon të përgjigjet

Nga A2 CNN
6 Shtator 2023, 15:37 | Aktualitet

Në regjistrimin e popullsisë dhe të banesave i cili nis në 18 shtator, janë angazhuar 7 mijë e 500 persona. Drejtoresha e INSTAT, Elsa Dhuli tregon për A2CNN se studentë, ish-arsimtarë e pensionistë do të dalin në terren për një periudhë 6 javore për të mbledhur të dhënat në lidhje me banesën, familjet, punësimin etj. Për qytetarët të cilët refuzojnë të përgjigjen do të ketë edhe penalitete.

Ditari A2 CNN