Sondazh: Si e shikoni politikën shqiptare prej vitit 1990-të?
  • Të pëmirësuar 5%
  • Më keq 58%
  • E njëjta 38%

Festë dhe dhunë në Tiranë pas ndeshjes me Poloninë

Nga A2 CNN
11 Shtator 2023, 11:50 | Aktualitet

Dhunë dhe festë. Një tablo që u pa në stadium, me incidentet në fillimin e ndeshjes të provokuara nga huliganët polakë.

Debat - nga Alba Alishani