Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 7%
  • Jo 93%

Censi i popullsisë e banesave, Rama e cilëson mision patriotik. BE, të rëndësishëm për integrimin

Nga A2 CNN
13 Shtator 2023, 17:27 | Aktualitet

Një detyrim patriotik e konsideron kryeministri Rama censin e popullsisë dhe banesave, që pritet të nisë në shtator dhe kthehet mbrapsht në kohët e Ismail Qemalit, duke e cituar në një intervistë për median franceze, teksa vlerësonte shqiptarët si të bashkuar, pavarësisht nëse ishin katolikë apo myslimanë.

Dita jonë