Euro vijon të rritet lehtë, valuta europiane i afrohet 107 lekëve, rritet dollari

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:51
KURSI KEMBIMIT 1280x720

Euro vijon të rritet lehtë, valuta europiane i afrohet 107 lekëve, rritet dollari

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:51

Euro vijon të forcohet lehtë për të dytën ditë me radhë.

Sipas kursit të publikuar nga Banka e Shqipërisë, një euro po këmbehet mesatarisht me 106.95 lekë, duke fituar 0.34 pikë në raport me një ditë më parë.

Në shitje euro po këmbehet me 107.57 lekë, ndërsa po blihet për 106.35 lekë. Bashkë me euron janë forcuar lehtë edhe valutat e tjera kryesore në vend si solari dhe paundi.