Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 7%
  • Jo 93%

6 rrugët më të mira të udhëtimit me tren në botë

Nga A2 CNN
18 Shtator 2023, 08:40 | Lifestyle
6 rrugët më të mira të udhëtimit me tren në

Duke marrë parasysh emetimet e ulëta dhe kapacitetin e lartë të pasagjerëve të ofruar nga hekurudhat, është e qartë se treni është metoda më miqësore me mjedisin e transportit. Kjo është arsyeja pse një rikthim në këtë mjet të domosdoshëm udhëtimi të së kaluarës është i pashmangshëm.

Nuk është e drejtë të vlerësohet udhëtimi me tren vetëm nga pikëpamja etike. Hekurudhat janë një mënyrë krejtësisht e ndryshme për të përjetuar një udhëtim. Është i shpejtë, i lehtë, i rehatshëm dhe u ofron gjithmonë njerëzve imazhe në lëvizje që pasqyrojnë si automjetin në të cilin ndodhen, ashtu edhe vetë aventurën.

Ndjenja e të mbështeturit të kokës pas xhamit dhe të humbjes gjysmë të vetëdijes në imazhet që kalojnë është krejtësisht e ndryshme. Përjetimi i botës lëvizëse të peizazheve, kulturave dhe njerëzve në këtë mënyrë nuk është i mundur askund tjetër.

Nëse qëllimi juaj është të zvogëloni gjurmën tuaj të karbonit, të shihni shumë vende të ndryshme në një udhëtim ose thjesht të bëheni heroi i një romance të shpejtë në perëndim të diellit, jemi të sigurt që do t’i shqyrtoni me kuriozitet këto 6 rrugë me tren.

Dita jonë