“Shqipëria vuan për të dhëna”, ekspertët: Censi do të mbush vakumin e krijuar ndër vite

Nga A2 CNN
18 Shtator 2023, 17:30 | Aktualitet

Ekspertët e politikave vendore thonë se mungesa e të dhënave për shkak të mos zhvillimit të censit, i ka krijuar vendit një vakum të madh në ndërtimin e raporteve dhe politikave të duhura. Sipas tyre Censi 2023 pritet të ndikojë në hartimin më të mirë të politikave në nivel lokal, rajonal por dhe kombëtar.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi