Sondazh: Si e shikoni politikën shqiptare prej vitit 1990-të?
  • Të pëmirësuar 5%
  • Më keq 58%
  • E njëjta 38%

50 vite nga revolta e Spaçit, mes dëshmive për torturat dhe guximin për t’u ringritur

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 20:22 | Aktualitet

50 vite më parë, në burgun famëkeq të Spaçit, mes krimeve dhe torturave të diktaturës, pas punës në miniera, disa burra trima guxuan të kundërshtojnë urinë dhe skllavërinë, bashkë me të edhe regjimin.

Debat - nga Alba Alishani