Sondazh: Si e shikoni politikën shqiptare prej vitit 1990-të?
  • Të pëmirësuar 5%
  • Më keq 58%
  • E njëjta 38%

Dështime në kuvendin e Kosovës, opozita kritikon Kurtin: Izoloi vendin dhe solli sanksione

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 15:55 | Aktualitet

Parlamenti i Kosovës vijon funksionimin me tepër vështirësi. Në seancën e sotme, dështoi votimi për një marrëveshje të rëndësishme ndërkombëtare për shkak të mungesës së kuorumit. Gjithashtu, dështoi votimi për një projektrezolutë për punën 2-vjeçare të qeverisë, ndërsa deputetët e Vetëvendosjes braktisën sallën në momentin kur u kërkua themelimi i një komisioni hetimor parlamentar për të shqyrtuar abuzimet e mundshme me rezervat shtetërore. Gjatë punimeve në seancë, opozita përsëriti disa nga kritikat e saj në drejtim të kryeministrit Albin Kurti.

Debat - nga Alba Alishani