Sondazh: Si e shikoni politikën shqiptare prej vitit 1990-të?
  • Të pëmirësuar 5%
  • Më keq 58%
  • E njëjta 37%

Thirrja e Begajt në OKB: Njihni pavarësinë e Kosovës

Nga A2 CNN
21 Shtator 2023, 23:27 | Aktualitet

Dy zëra nga shteti shqiptar në sesionin e Këshillit të Sigurimit të OKB-së në Nju Jork. Pas kryeministrit Edi Rama një ditë më parë dhe debatit të tij me palën ruse, ishte radha e Presidentit Bajram Begaj që të mbante fjalën duke përmendur me forcë çështjen e Kosovës.

Debat - nga Alba Alishani