Sondazh: Si e shikoni politikën shqiptare prej vitit 1990-të?
  • Të pëmirësuar 5%
  • Më keq 58%
  • E njëjta 38%

Kanë parcela të tëra me vreshta, por detyrohen të punojnë roje

Nga A2 CNN
22 Shtator 2023, 13:13 | Aktualitet

Kur kishte prodhime bujqësore, nuk kishte çmime dhe tani që ka çmime më të mira të prodhimeve bujqësore, nuk kanë prodhim.

Debat - nga Alba Alishani