Sondazh: Si e shikoni politikën shqiptare prej vitit 1990-të?
  • Të pëmirësuar 5%
  • Më keq 58%
  • E njëjta 38%

Zgjerohet harta, 3 superfuqitë e botës shtojnë aktivitetet bërthamore

Nga A2 CNN
22 Shtator 2023, 12:19 | Aktualitet

Tre fuqitë më të mëdha ushtarake, SHBA, Rusia dhe Kina, kanë zgjeruar zonat e testimeve bërthamore përgjatë viteve të fundit. Këtë e zbulojnë imazhet satelitore të siguruara ekskluzivisht nga CNN.

Debat - nga Alba Alishani