Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 0%
  • Shpesh 0%
  • Asnjëherë 0%

Çfarë po blejmë më shtrenjtë? Rritja e pagave dhe pensioneve nuk ndihmoi inflacionin tek ushqimet

Nga A2 CNN
10 Tetor 2023, 17:50 | Aktualitet

Pavarësisht tendencës ulëse të inflacionit në 4 muajt e fundit dhe kthesës rritëse në shtator, qytetarët vijojnë të përballen me çmime të larta të ushqimeve. Por çfarë produktesh po produkte blejmë më shtrenjtë?

Ditari A2 CNN