Mjekësia në protestë: Vetëm anulimi i ligjit na kthen në universitet

Nga A2 CNN
11 Tetor 2023, 16:35 | Aktualitet

Miratimi i tarifës së shkollimit për studentët e Mjekësisë ka shtuar zemëratën dhe pakënaqësitë e tyre. Të rinjtë e Mjekësisë së Përgjithshme nuk pranojnë as kontratën me fakultetin për të qëndruar pas studimeve në Shqipëri dhe as të paguajnë 248 mijë lekë për studimet vjetore.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi