Aksioni i opozitës dhe nismat në Parlament

Nga A2 CNN
29 Gusht 2023, 14:43 | Aktualitet

Floida Kërpaçi, kryetare e LRI dhe nënkryetare e Partisë së Lirisë, ishte në një lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN.

A2 CNN Livestream

A2 Sport