Arsimi profesional, sa tërheqës është dhe cilat janë sfidat në tregun e punës?

Nga A2 CNN
31 Gusht 2023, 14:14 | Aktualitet

Në lidhje direkte me “Ditari” në A2 CNN, Bardhul Veli, specialist i Njësisë së Zhvillimit, mësues, Anita Kateshi, instruktore e parukerisë si dhe Emian Muçaj, konsulente e lartë e rekrutimeve .

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu