Bordi studentor, sondazhi: 45% e studentëve janë skeptikë për të bërë vaksinën

Nga A2 CNN
20 Tetor 2021, 08:52 | Aktualitet

Studentët dhe përpjekjet e tyre për t’u organizuar kanë qenë në fokus këtë javë, e cila shënoi dhe fillimin e një viti të ri akademik. Gevio Tabaku nga Bordi Kombëtar Studentor, i ftuar në Dita Jonë.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani