Bota në një javë: Nga kriza në Ukrainë te lehtësimi i masave anticovid në Europë

Nga A2 CNN
4 Shkurt 2022, 08:34 | Aktualitet

Producentja Rosalba Bejdo solli solli këtë mëngjes në “Dita Jonë” një përmbledhje të zhvillimeve ndërkombëtare. Një fjalim i presidentit Putin në Rusi, mobilizimi i trupave amerikane në mbështetje të NATO-s dhe prirja për të zbutur masat anti-covid në disa vende evropiane, ishin tema të bisedës të trajtuara në studio.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani