Çfarë do të ndodhë me Galerinë e Arteve dhe Teatrin e Kukullave?

Nga A2 CNN
20 Tetor 2021, 15:01 | Aktualitet

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për projektet konkrete të ministrisë që ajo drejton, duke nisur nga Galeria Kombëtare.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu