Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 56%
  • Jo 33%
  • Nuk e di 11%

Cilët janë avionët dhe tanket që Perëndimi po çon në Ukrainë?

Nga A2 CNN
28 Gusht 2023, 14:38 | Aktualitet

Producenti i A2 CNN, Eno Luarasi, sjell më shumë detaje për arsenalin që po dërgohet në ndihmë të ukrainasve.

Ditari A2 CNN