Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Dita e “Shkopit të Bardhë”, këngëtarja e verbër sensibilizon me koncertin e saj recital

Nga A2 CNN
15 Tetor 2023, 13:40 | Aktualitet

Më shumë vëmendje, përkujdesje dhe përfshirje ndaj personave më aftësi të kufizuara. Ky ka qenë mesazhi i koncertit recital të këngëtares nga shoqata e të verbërve, Marsiona Taçe, kushtuar ditës ndërkombëtare të "Shkopit të Bardhë".

Dita jonë