Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 89%
  • Mungesa e kohës 0%
  • Mungesë motivimi 11%
  • Lodhja fizike 0%

Ditari Kosova

Nga Rosalba Bejdo dhe Xhevahir Qardaku
1 Mars 2024, 14:08 | Ditari Kosova
Ditari Kosova

E hënë - e premte, 20:00

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli