Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 13%
  • Jo 87%

Dr. Genta Dedej: Keni anemi? Ky është trajtimi i shpejtë dhe efektiv - Diagnozë - 14/10/2023

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 19:11 | Aktualitet

A2 Business