Drejtësi dhe politikë, Braho: Berisha dhe Rama po e sulmojnë SPAK për të pasur alibi në të ardhmen

Nga A2 CNN
13 Maj 2022, 19:28 | Aktualitet

Juristi Ledio Braho i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN analizoi përplasjet mes SPAK dhe politikës, duke thënë se të dyja palët synojnë që të krijojnë imazhin se çdo vendim që do të merret në të ardhmen nga Gjykata e Posaçme, do të jetë sipas tyre rezultat i presionit.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani