Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 14%
  • Shpesh 14%
  • Asnjëherë 71%

“Edhe sytë në mëngjes nuk i lajmë dot”, sakrifica e banorëve të fshatit me një curril ujë

Nga A2 CNN
31 Gusht 2023, 13:08 | Aktualitet

Ashtu si në kohët e lashta, edhe sot banorët e fshatit Gjinoqar të Patosit, detyrohen ta sigurojnë ujin për të pirë larg banesave të tyre. Një pjesë e banorëve detyrohen të mbushin ujë edhe për nevojat e përditshme, duke përdorur karroca dhe kafshë punë për ta transportuar.

Ditari A2 CNN