A2 Business

Aurora Sulçe

Executive Producer - Business

“A2 Business”, emisioni i përditshëm i ekonomisë, nën drejtimin e gazetares Aurora Sulçe. Zhvillimet kryesore ekonomike nga vendi dhe bota. Në studio me emrat më të njohur nga fusha e ekonomisë, përfaqësuesit e biznesit, qeverisë, institucioneve financiare ndërkombëtare.