ABSOLUT 4

“Absolut 4” është programi i mbrëmjes në A2 CNN. Ai trajton çështjet kryesore të politikës dhe temave të aktualitetit, përmes debateve, intervistave, komenteve dhe analizave në studio. Ky program ka në themel lirinë e fjalës si një vlerë absolute e çdo shteti demokratik, ku media konsiderohet pushtet i katërt.