Absolut 4

Merita Haklaj

EXECUTIVE PRODUCER

“Absolut 4” është programi i mbrëmjes në A2 CNN. Ai trajton çështjet kryesore të politikës dhe temave të aktualitetit, përmes debateve, intervistave, komenteve dhe analizave në studio. “Absolut 4” transmetohet në orën 21:00 në tre ditë të javës, e hënë e martë dhe e enjte nën drejtimin e Merita Haklajt, producente ekzekutive në A2 CNN. Ky program ka në themel lirinë e fjalës si një vlerë absolute e çdo shteti demokratik, ku media konsiderohet pushtet i katërt.

Merita Haklaj

EXECUTIVE PRODUCER

“Absolut 4” është programi i mbrëmjes në A2 CNN. Ai trajton çështjet kryesore të politikës dhe temave të aktualitetit, përmes debateve, intervistave, komenteve dhe analizave në studio. “Absolut 4” transmetohet në orën 21:00 në tre ditë të javës, e hënë e martë dhe e enjte nën drejtimin e Merita Haklajt, producente ekzekutive në A2 CNN. Ky program ka në themel lirinë e fjalës si një vlerë absolute e çdo shteti demokratik, ku media konsiderohet pushtet i katërt.