Business News

Aurora Sulçe | Angelo Haruni

Business News është formati i ri televiziv që sjell pranë jush zhvillimet kryesore ekonomike nga vendi dhe bota. Gjithçka që ndodh në një javë dhe që ndikon direkt në jetën dhe financat tona.