DËSHMI

Denisa Pasholli

Producer / Presenter

Fakte historike, ngjarje, personazhe, vijnë çdo fundjavë në ekranin e A2 CNN. Pa mësuar dhe kuptuar të shkuarën, nuk mund të shkojmë shumë larg në të ardhmen. Këtë bën edhe “Dëshmi”, emisioni që na rikthen pas ndër vite dhe na kujton luftën e ethshme për pushtet, nga Bashkimi Sovjetik, lufta për mbijetesë në Europë e Ballkan e deri tek pushteti “luksoz” i ditëve të sotme. Betejat nuk mbarojnë kurrë e sot arma më e fortë për të luftuar është diplomacia. Historinë nuk e rishkruajmë dot por ata mund ta risjellim me “Dëshmi”

Denisa Pasholli

Producer / Presenter

Fakte historike, ngjarje, personazhe, vijnë çdo fundjavë në ekranin e A2 CNN. Pa mësuar dhe kuptuar të shkuarën, nuk mund të shkojmë shumë larg në të ardhmen. Këtë bën edhe “Dëshmi”, emisioni që na rikthen pas ndër vite dhe na kujton luftën e ethshme për pushtet, nga Bashkimi Sovjetik, lufta për mbijetesë në Europë e Ballkan e deri tek pushteti “luksoz” i ditëve të sotme. Betejat nuk mbarojnë kurrë e sot arma më e fortë për të luftuar është diplomacia. Historinë nuk e rishkruajmë dot por ata mund ta risjellim me “Dëshmi”