Dita jonë

Aulona Minga / Blendi Salaj

Producers / Presenters

“Dita jonë” është programi i mëngjesit në A2, i cili çel transmetimet e çdo dite me lajmet dhe ngjarjet kryesore nga Shqipëria dhe Bota. Nga ora 7:00 deri në 8:45 “Dita jonë” sjell në ekran informacionet e para dhe një larmi temash të aktualitetit. Programi vjen tek teleshikuesit me rubrika, analiza dhe intervista nga të ftuar të rëndësishëm.

“Dita jonë” prezantohet nga Aulona Minga dhe Blendi Salaj, me mbështetjen e gazetarëve dhe reporterëve të redaksisë së A2.

Aulona Minga / Blendi Salaj

Producers / Presenters

“Dita jonë” është programi i mëngjesit në A2, i cili çel transmetimet e çdo dite me lajmet dhe ngjarjet kryesore nga Shqipëria dhe Bota. Nga ora 7:00 deri në 8:45 “Dita jonë” sjell në ekran informacionet e para dhe një larmi temash të aktualitetit. Programi vjen tek teleshikuesit me rubrika, analiza dhe intervista nga të ftuar të rëndësishëm.

“Dita jonë” prezantohet nga Aulona Minga dhe Blendi Salaj, me mbështetjen e gazetarëve dhe reporterëve të redaksisë së A2.