Dritësim

Julian Kasapi

REPORTER

Armand Bajrami

REPORTER

Është një program me karakter investigativ dhe hulumtues. Gazetarët Armand Bajrami dhe Jul Kasapi sjellin një këndvështrim ndryshe të historive ngjarjeve të kronikës së zezë dhe jo vetëm. Zbardhje e dëshmive, fakte dhe prova të pazbuluara, histori të patreguara, në një rrugëtim për të sjellë të vërtetën. Një program i përjavshëm.

Julian Kasapi

REPORTER

Armand Bajrami

REPORTER

Është një program me karakter investigativ dhe hulumtues. Gazetarët Armand Bajrami dhe Jul Kasapi sjellin një këndvështrim ndryshe të historive ngjarjeve të kronikës së zezë dhe jo vetëm. Zbardhje e dëshmive, fakte dhe prova të pazbuluara, histori të patreguara, në një rrugëtim për të sjellë të vërtetën. Një program i përjavshëm.