I Ftuari

Endri Xhafo

Producer / Presenter

Në A2, “I Ftuari” do të ketë një hapësirë të dedikuar.

Një program që do të jetë prezent në ekran çdo të martë e të enjte, në orën 20:00. Gazetari Endri Xhafo do të zhvillojë për rreth 45 minuta intervista të nivelit të lartë me politikanë, personalitete të ndryshme dhe figura të tjera të rëndësishme nga të gjitha fushat e jetës.