Imagjinatë

Xhevahir Qardaku

INTERNATIONAL NEWS JOURNALIST

Të paktën një herë në jetë keni pyetur veten çfarë sekretesh përmban universi; keni menduar skenare të ndryshme dhe jeni vendosur përballë pikëpyetjeve misterioze pa një përgjigje. Misteret këtu marrin përgjigje, çdo fundjavë në “Imagjinatë”, vetëm në ekranin e A2.

Xhevahir Qardaku

INTERNATIONAL NEWS JOURNALIST

Të paktën një herë në jetë keni pyetur veten çfarë sekretesh përmban universi; keni menduar skenare të ndryshme dhe jeni vendosur përballë pikëpyetjeve misterioze pa një përgjigje. Misteret këtu marrin përgjigje, çdo fundjavë në “Imagjinatë”, vetëm në ekranin e A2.