Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Emisioni i ri në A2CNN, “Diagnozë”, çdo të shtunë në 18:15

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 09:13 | Aktualitet

Në A2 CNN, që prej javës së kaluar, ka nisur të transmetohet emisioni “Diagnozë”, me moderatoren Freskida Miloti. Ky emision përcjell informacion mbi shëndetin, kulturën mjekësore dhe kujdesin shëndetësor. Do të jemi me Freskidën për të folur më shumë rreth emisionit dhe për përvojën e saj të re në ekranin e A2 CNN.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli