Fjalët shqipe që duhen shpëtuar, e kemi detyrim, jo “obligim”...

Nga A2 CNN
22 Maj 2019, 11:50 | Aktualitet

Kur nuk i përdor vazhdimisht disa fjalë ato tingëllojnë të çuditshme. Si çdo të mërkurë, Profesor Edmond Tupja, në studion e Dita Jonë, për të “shpëtuar” 5 fjalë shqipe që rrezikohen nga përdorimi i fjalëve të huaja. “Obligim”, “koshient”, “gjeneral”, “insistoj” dhe “dedikoj” janë pesë fjalët e përzgjedhura nga Profesor Tupja për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren mjaft mirë në vend të tyre.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani