Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Gazetari i A2 CNN flet me qytetarë izraelitë dhe palestinezë, tregon përjetimet e tyre

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 22:45 | Aktualitet
Gazetari i A2 CNN flet me qytetarë izraelitë dhe palestinezë,

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi