Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

Gratë shqiptare të ISIS

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 18:30 | Aktualitet

Gratë shqiptare të ISIS

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani