Jo më ushqime të pashëndetshme në oborret e shkollave

Nga A2 CNN
8 Nëntor 2021, 13:21 | Aktualitet

Nutricionistja Blerina Bombaj komenton vendimin e Ministrisë së Arsimit dhe të Shëndetësisë, mbi faktin se disa ushqime, të cilësuara si të pashëndetshme për shëndetin e fëmijëve nuk do të lejohen të merren me vete apo te tregtohen më në ambientet brenda apo pranë shkollave 9-vjeçare dhe gjimnazeve të vendit.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi