Këshilli i sigurimit të OKB, Shqipëria rimerr kryesimin, prioritet Ukraina dhe platforma humanitare

Nga A2 CNN
31 Gusht 2023, 16:01 | Aktualitet

Shqipëria, për herë të dytë, do të marrë Presidencën e Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara. Ministrja e Jashtme Olta Xhaçka tregoi edhe dy objektivat e vendit tonë që do t’i prezantojë në takimin e parë të Shtatorit. E para lidhet me ngritjen e një platforme bashkëpunimi për ndihmat humanitare, dhe së dyti do të kërkojë një debat të hapur të nivelit të lartë për agresionin rus ndaj Ukrainës.

A2 CNN Livestream

A2 Sport