Sondazh: Si e vlerësoni terapinë në çift?
  • E kam provuar, e dobishme 25%
  • E padobishme 0%
  • S' e di,nuk e kam provuar 75%

Konflikti me Hamas, A2 CNN raporton nga zonat e luftës në Izrael

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 13:58 | Aktualitet

Prej dy ditësh grupi i A2 CNN ndodhet në Izrael në një nga zonat më të nxehta të konfliktit. Reporteri Jul Kasapi dhe operatori Erald Veshi na sjellin dëshmitë e disa qytetarëve, të cilët tregojnë momentin e tmerrit pas sulmit të Hamasit.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani